thuis studio

professioneel

In mijn huis beschik ik over een professioneel ingerichte studio die voldoet aan alle geldende kwaliteitseisen en waarden in de branche.
Een bijkomend voordeel van een thuisstudio is dat ik opdrachten snel kan uitvoeren, waardoor u als klant de opdrachten normaal gesproken binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd krijgt.

Uiteraard is een spoedklus en dus snellere levering altijd bespreekbaar. Neem hiervoor telefonisch contact met mij op en dan kunnen de mogelijkheden besproken worden.

U krijgt:

  • Minimaal 2 verschillende ingesproken versies van uw product in wav bestand via wetransfer.
  • Uw product is bij levering nabewerkt en schoon en meteen klaar voor gebruik. De audio wordt aangeleverd zonder ongewenste bijgeluiden. 

Uitklapbare Spreekcel

Uitklapbare Spreekcel

Hiermee worden alle omgevingsgeluiden die je niet wilt horen in een opname weg gefilterd voor het beste resultaat. In de spreekcel zit een microfoon met plopscherm. Deze is voor bescherming van de microfoon en om het geluid te verspreiden wat in de microfoon gaat voor een beter geluidskwaliteit.

Audio interface en Laptop

Audio interface en Laptop

De audio interface zet het geluid om, zodat het voor de computer mogelijk is om het geluid dat in de microfoon komt op te nemen. De laptop geeft mij ook de mogelijkheid voor audio bewerking. Hierbij maak ik de audio opname vrij van ademhalingen en andere ongewenste bijgeluiden.

Audiotechniek voor stemacteurs

Audiotechniek voor stemacteurs

Ik heb een cursus audiotechniek gevolgd bij stemacteren.nl

Bij deze cursus heb ik geleerd om mijn opnames professioneel te bewerken voor de beste kwaliteit. Professionele nabewerking is namelijk net zo belangrijk als de stemopname zelf! Ik werk met Adobe Audition voor de nabewerking van al mijn audio opnames. Dit is één van de meest uitgebreide en professionele bewerkingsprogramma’s voor audio nabewerking!

Benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact op.

extra wensen

In het geval er extra wensen en eisen zijn, zoals bijvoorbeeld voor een televisie commercial, dan bestaat er ook de mogelijkheid om uit te wijken naar een ‘inspreekstudio’. Het product zal daar dan ook worden bewerkt, zodat u verzekerd bent van een resultaat dat volledig tegemoet komt aan uw wensen en dat van de branche waarin u zich bevindt. Ook is het mogelijk om op locatie iets ingesproken te krijgen. Hier zal dan wel een rijkostenvergoeding à € 0,19 per kilometer (vanaf Lochem) in rekening voor worden gebracht.

Wilt u eerst weten hoe mijn stem klinkt onder uw product?

Ik bied de mogelijkheid aan voor een gratis demo. Hierbij zal ik een fragment van uw product inspreken. Zo krijgt u een goede indruk van het uiteindelijke resultaat en weet u zeker dat u de juiste stem voor uw product heeft gevonden.