voorstellen

Mijn naam is Nicole Arendsen stemactrice en voice-over

Van jongs af aan heb ik mij al bezig gehouden met toneel spelen en acteren en nog steeds is dit een grote passie en hobby van mij.

Het inleven in de verschillende personages, het zoeken naar de juiste stem en de manier van stemgebruik is hierbij erg belangrijk om je personage tot leven te brengen. Het heeft mij altijd gefascineerd hoe een stem een personage kan maken of breken. Tijdens uitvoeringen/optredens krijg ik vaak van verschillende mensen te horen dat ik een heldere, prettige en vooral goed duidelijke stem heb.

Naast mijn hobby heb ik een tijdje opgetreden als quizmaster bij feesten en partijen, waarin het gebruik van mijn stem weer op een andere manier aanbod kwam. Bij dit werk heb ik vooral geleerd om met mijn stem mensen te enthousiasmeren, inspireren en verbinding te maken met de verschillende doelgroepen waar ik mee te maken had.
Mijn ervaringen in de toneelwereld alsmede tijdens mijn werk als quizmaster maakte mij nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor wat betreft mijn stem en om deze wellicht commercieel in te zetten. Bij deze zoektocht kwam ik de vakopleiding stemacteren en de next level training tegen die ik gevolgd heb bij Studio Oranjeoord. Bij deze studies heb ik geleerd mijn stem op een professionele manier te gebruiken. Hoe meer ik leerde hoe leuker ik het vond en hoe gedrevener ik werd.
Uiteindelijk heeft dit ertoe geleid tot wie ik nu ben; een jonge professionele stemactrice & voice-over die gedreven is en passie heeft voor het vak.
Met veel plezier spreek ik tegenwoordig allerlei audioproducties in.

 

De kenmerken van mijn stem:

Enthousiast/vrolijk

Warm/persoonlijk

Lief/inlevend

Fris/Helder

Serieus/zakelijk

Jong/energiek

Stoer/speels

veelzijdig

Ik spreek vanuit mijn gevoel en hierdoor komt de tekst tot leven, is mijn stem veelzijdig én klinkt mijn stem bij geen enkele productie hetzelfde.
Mijn tone of voice stem ik uiteraard af op uw product en wensen.

Luister eens naar mijn verschillende audio fragmenten en ontdek of mijn stem ook bij uw product past.