Diensten

Zoals voor het inspreken van een voice respons, voicemail of een spraakbericht, korte welkomstboodschap of keuzemenu.

Mijn stem onder een commercial, documentaire of een voice-over in een televisie programma.

Ook voor E-learning, games of bedrijfsfilm kunt u een beroep doen op mijn stem. Daarnaast zijn er ook legio mogelijkheden voor op het internet zoals bij youtube, spotify en andere social media kanalen.

Mijn stem is ook uitermate geschikt voor uitleg animatie en onder een animatiefilm of serie.

Natuurlijk kunt u mijn stem ook gebruiken voor het inspreken van een luisterboek, omroepinformatie bij bedrijven of pretparken, audiotour, podcast, gedichten en ingesproken persoonlijke boodschappen.

Staat jouw productie er niet bij

Neem contact op dan kijken we naar de mogelijkheden!

WERKWIJZE

Bij een samenwerking is het fijn om te weten wat er gebeurt na goedkeuring van de offerte.

De levering

De leverdatum kan worden afgestemd op uw situatie. Normaal gesproken worden opdrachten binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd. Spoedklussen kunnen in overleg sneller worden geleverd, neem hiervoor telefonisch contact op dan bespreken we de mogelijkheden.

Aanlevering

Wat ik nodig heb van u is de tekst die ingesproken moet worden. Het liefst hoor ik ook de doelgroep en wat u met de productie wilt bereiken. Zo kan ik het beste de tone of voice vinden die perfect past bij uw productie.
Bij de oplevering is mijn audio-opname bewerkt en meteen klaar voor gebruik. De audio-opname wordt in meerdere takes geleverd en uiteraard zonder bijgeluiden via wetransfer in wav bestanden. Een ruwe versie van mijn audio opname is natuurlijk ook mogelijk.

Retake

In het geval dat u als klant niet helemaal tevreden bent, zijn er altijd mogelijkheden tot het doen van een retake en dan wordt de audio opnieuw ingesproken. Afhankelijk van de reden kunnen hier kosten aan verbonden zijn. Uiteraard, wanneer het fouten van mijn kant betreft zullen de kosten voor mijn rekening zijn.

Tarieven

Elke productie is weer anders en daarom zijn de genoemde bedragen een indicatie tenzij anders vermeld.  Neem contact op voor een vrijblijvende offerte afgestemd op uw situatie en wensen.

Overige VOorwaarden

  • Bij overige kleinere producties zoals YouTube video, ingesproken persoonlijke boodschap, en gedichten  is de prijs afhankelijk van het aantal woorden, waarvoor en hoe vaak de audio opname gebruikt gaat worden.
  • Staat uw product vraag er niet bij? Neem dan contact op voor en vrijblijvende offerte op maat.
  • De hierboven genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. 
  • Voor radio-, tv-, en internet commercials staat een vaste vergoeding. De kosten voor overige producties zijn afhankelijk van het aantal woorden.

Wilt u eerst weten hoe mijn stem klinkt onder uw product?


Ik bied de mogelijkheid aan voor een gratis demo. Hierbij zal ik een fragment van uw product inspreken. Zo krijgt u een goede indruk van het uiteindelijke resultaat en weet u zeker dat u de juiste stem voor uw product heeft gevonden.